Voetbal4u.com

Jupiler League Antwerp-fans tonen reuzenpenis en zingen over Marc Overmars (VIDEO)

De fans van Royal Antwerp hebben gisteren de draak gestoken met hun nieuwe technisch directeur Marc Overmars. Ze zongen namelijk liederen over hem en er ging een reuzenpenis rond in het vak.

Meegereisde supporters scandeerden tijdens de uitwedstrijd tegen OH Leuven teksten als ‘schatje mag ik je foto, heb je een foto voor mij, doe er ook een dickpic bij’. Ook verscheen een grote opblaasbare penis in het uitvak.

Supporters van Antwerp waren met zeventien bussen afgereisd naar Leuven. Overmars was zelf niet aanwezig bij de uitwedstrijd, zo laat een persvoorlichter van Antwerp weten. De aanstelling van Overmars kostte de club al vijf kleinere sponsors. Een grote sponsor, de Port of Antwerp, besloot de club wel te blijven steunen. Het is nog wachten op het officiële excuus dat Overmars in België zal maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.