Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge biedt miljoenen voor Groningen-speler Bjorn Meijer’

Groningen-back Bjorn Meijer mag zich in de belangstelling heugen van het Belgische Club Brugge. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

Club Brugge, de regerend kampioen van België, is serieus en heeft volgens VI een miljoenenbod uitgebracht op Meijer, die bezig is aan een ijzersterke periode. Ook zaterdag tegen Ajax (1-3 verlies) behoorde de negentienjarige linksback tot de beste spelers op het veld.

Als het aan Club Brugge ligt, tekent Meijer snel een contract in het Jan Breydelstadion. FC Groningen heeft het bod uit België op dit moment in beraad. Meijer ligt tot medio 2023 vast, met een optie op nog een jaar. De onderhandelingen over een nieuwe, opgewaardeerde verbintenis zouden eerder dit jaar zijn gestaakt.

Meijer maakte op de laatste speeldag van vorig seizoen zijn Groningen-debuut en heeft inmiddels op achttien wedstrijden op de teller. Naast Club Brugge, de werkgever van Noa Lang, Ruud Vormer, Bas Dost en trainer Alfred Schreuder, hebben meer clubs interesse, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *