Voetbal4u.com

Eredivisie Groningen-speler Bjorn Meijer ook genoemd bij Ajax

Bjorn Meijer is momenteel een erg gewilde speler. De jongeling heeft maar een paar wedstrijden gespeeld in het eerste van FC Groningen maar nu al een grote indruk gemaakt. Club Brugge wilde hem graag overnemen maar kreeg nu op het rekest. En ook Ajax zou belangstelling in hem hebben.

Voetbal International meldde maandag als eerste dat Club Brugge Meijer op wil halen bij Groningen. De club heeft een eerste bod van 3,5 miljoen euro gedaan, maar dat is afgewezen. Volgens Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf is er meer belangstelling voor Meijer.

“Ik vond hem tegen Ajax fantastisch spelen, een hele goede speler”, zegt Verweij in de voetbalpodcast. “Club Brugge heeft zich gemeld en ik begreep ook dat afgelopen winter AZ concreet voor hem is geweest. Die jongen is dusdanig gewild dat hij meteen naar een club wil die Champions League speelt.”

“Ajax is op de achtergrond geïnteresseerd, maar pakt nog niet door. Dat doen die Belgen beter, maar er is ook interesse uit Italië, Engeland en Duitsland. Hij staat er hartstikke goed op.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.