Voetbal4u.com

Engeland ‘Wayne Rooney ziet niets in komst Erik ten Hag bij United’

Als Wayne Rooney het voor het zeggen zou hebben dan zou hij Erik ten Hag niet aanstellen als nieuwe manager van Manchester United. Hij ziet dan liever Mauricio Pochettino komen.

Met name Ten Hags gebrek aan ervaring in de Premier League maakt hem de minder geschikte kandidaat, oordeelde Rooney bij Sky Sports. “Pochettino heeft het al laten zien in de Premier League. Hij kent de competitie en heeft bij Tottenham veel spelers laten doorbreken. Bij Southampton deed hij hetzelfde.”

“Als dat de twee zijn tussen wie gekozen moet worden, zou ik voor Pochettino gaan”, ging Rooney verder. “Hij zou dan wel de tijd moeten krijgen om zijn visie op de club en op het team los te laten. Als je hem die tijd geeft, denk ik dat hij het goed zou doen.”

Vooralsnog is er nog geen voorkeur uitgesproken door Manchester United, al meldden Engelse media eerder dat het bestuur een voorkeur heeft voor Ten Hag, terwijl de spelers naar verluidt liever Pochettino aangesteld zien worden. De Argentijn heeft bij PSG – net als Ten Hag bij Ajax – nog een contract tot medio 2023, maar hij lijkt sowieso aan zijn laatste seizoen bezig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.