Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Groningen wil zeven miljoen euro hebben voor Bjorn Meijer’

Er is veel interesse in de jongeling Bjorn Meijer. Zo heeft Club Brugge al een bod op hem uitgebracht en zijn ook Ajax en AZ voor hem in de markt. Zelf zet zijn club FC Groningen hoog voor hem in. Ze willen namelijk zeven miljoen euro voor hem hebben.

Naast Meijer kan technisch directeur Mark-Jan Fledderus meer financiële klappers maken. Zo wordt Jörgen Strand Larsen onder meer vanuit Frankrijk intensief gevolgd. Groningen betaalde twee jaar geleden één miljoen euro voor de 22-jarige Noor, die met vijftien treffers in dertig duels aan een prima seizoen bezig is en in de zomer de stap omhoog wil maken. Ook voor Laros Duarte is de nodige belangstelling. De van Sparta overgenomen middenvelder staat in de belangstelling van VfB Stuttgart en Stade Rennes. Groningen betaalde voor hem zo’n 700.000 euro.

Sinds Fledderus in 2019 neerstreek bij Groningen verdiende hij al dertig miljoen euro op de transfermarkt. Het zorgde wel voor enige frictie met trainer Danny Buijs, die elk seizoen aan een nieuw team moest bouwen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.