Voetbal4u.com

Duitsland ‘Erling Haaland wijst waanzinnig salaris af van Manchester City’

Het Engelse Manchester City wil zich dolgraag versterken met de Noorse goalgetter Erling Haaland maar de speler zelf heeft andere plannen. Hij wil namelijk zijn loopbaan gaan vervolgen in de Spaanse competitie. Dit weet het medium Diario AS te melden.

Vanuit Manchester werd hem een aanbod gedaan waarbij hij bijna dertig miljoen per jaar zou gaan verdienen. Maar de doelpuntenmachine heeft dit aanbod afgewezen omdat hij een voorkeur heeft voor de Spaanse La Liga.

Op dit moment hapert de machine van de Duitse topclub een beetje. Sinds zijn debuut in januari 2020 heeft hij laten zien dat hij kan scoren met 80 goals in 83 wedstrijden. Inmiddels wacht hij al 295 minuten op een goal namens BVB, hiermee komt hij in de buurt van zijn negatieve record waarin hij 323 minuten droogstond. Dit was begin 2021.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *