Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Nederland wil finaletoernooi van de Nations League organiseren

Nederland wil het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar gaan organiseren. Ze zijn hiervoor in de race smaen met Belgie, Polen en Wales. Dit heeft de UEFA vandaag bekendgemaakt.

De finales van de UEFA Nations League worden volgend jaar gehouden van 14 tot 18 juni. De deadline om een bid in te dienen is 5 oktober, Nederland is er dus vroeg bij. De UEFA maakt in januari 2023 bekend waar het finaletoernooi gehouden wordt.

Het Nederlands elftal wist zich één keer eerder voor het finaletoernooi te plaatsen. Dat was in 2019 onder Ronald Koeman. Nederland werd in de halve finale met 3-1 verslagen, maar ging in de finale ten onder tegen Portugal. Het werd 1-0 door een goal in de zestigste minuut van Gonçalo Guedes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.