Voetbal4u.com

Champions League ‘Ajax-beul Darwin Nunez gaat een grote toekomst tegemoet’

Darwin Nunez maakt momenteel furore voor zichzelf. Hij deed Ajax de das om in de Champions League en ook tegen Liverpool was hij flink op dreef. Dit zag ook manager Jurgen Klopp. Hij is onder de indruk van de spits van Benfica.

Zowel Manchester United als Arsenal werden in verband gebracht met een zomerse transfer. In die optiek werd Klopp door The Mirror gepolst naar zijn ‘interesse’ in de spits ter versterking van The Reds. “Een buitengewoon knappe speler hè! Hij speelde voor mijn neus tegen Konaté, niet normaal. Hij was kalm bij de afwerking. Als hij gezond blijft, heeft hij een grote carrière voor de boeg”, aldus de lovende woorden van de Duitse oefenmeester. Desondanks lijkt Núñez niet in de interesse van Liverpool te staan.

De Uruguayaan maakte dit seizoen al 29 doelpunten en dat trok ook de interesse van FC Barcelona, Manchester City, Newcastle United en nog een boel clubs. Núñez had al bij Barcelona kunnen zitten, als het clubbestuur Luis Súarez had geluisterd in 2019. De ‘nieuwe’ Súarez blijft zelf rustig onder de aandacht voor zijn handtekening. “Wat de coach van Liverpool zei, beschouw ik als een groot compliment, maar mijn gedachten zijn bij Benfica”, zei Núñez tegen TVI. “Mijn taak is om zo door te gaan, om te profiteren van het geluk dat me overkomt. Vorig jaar speelde ik helemaal niet, maar dit jaar beleef ik een ongelooflijk seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.