Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax moet zeven miljoen euro betalen voor Arne Slot’

Mocht een club deze zomer Arne Slot willen overnemen van Feyenoord dan moet er een flinke transfersom worden afgetikt. Onlangs verlengde de oefenmeester van Feyenoord zijn contract tot medio 2024.

Voetbalanalist René van der Gijp heeft vernomen dat er een gelimiteerde transfersom in dit contract is opgenomen en dit bedrag is niet mals: zeven miljoen euro. Ter vergelijking: Ajax lijkt aan de Manchester United-deal voor Erik ten Hag slechts twee miljoen over te houden.

Johan Derksen prijst de houding van Slot in Vandaag Inside: “Willem van Hanegem vond dat Slot duidelijk moest zijn, maar ik kan me voorstellen dat hij niet duidelijk is. Die jongen heeft een contract bij Feyenoord. Daar hebben ze hem ook de kans gegeven en die combinatie blijkt heel goed te werken. Misschien is het niet aan de orde dan vind ik het ook wel netjes dat Slot niet mee speculeert.”

Slot is vaak genoemd als nieuwe trainer van Ajax. De Feyenoord-trainer liet telkens weten daar niet mee bezig te zijn, al klonk er ook geen keiharde ‘nee’. Gezien de onthulling van Van der Gijp is het echter maar de vraag of de Amsterdammers nog in hem geïnteresseerd zijn, zeker omdat Alfred Schreuder (Club Brugge) fors goedkoper is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.