Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal wil zich versterken met Gabriel Jesus’

Arsenal wil Gabriel Jesus overnemen van Manchester City. Dit weet het Engelse medium The Athletic te melden. Het management van de Braziliaanse spits zou al meerdere gesprekken hebben gevoerd met Edu, technisch directeur van Arsenal.

De 25-jarige aanvaller werkte eerder al met Arsenal-manager Mikel Arteta samen bij Manchester City. Jesus is bij The Citizens geen onbetwiste basisspeler, waardoor een vertrek mogelijk bespreekbaar is. Bovendien loopt het contract van de spits af in de zomer van 2023.

Overigens moet niet alleen Jesus de voorhoede van Arsenal van nieuw bloed voorzien, ook PSV-aanvaller Cody Gakpo staat hoog op de verlanglijst van Arsenal. De vleugelspeler van PSV geniet belangstelling van meerdere clubs, maar kan binnenkort mogelijk ook nog een nieuw contractvoorstel krijgen van de Eindhovenaren. Met het oog op het WK in Qatar is de aanvaller bij PSV verzekerd van speelminuten. Daarbij zal het vooral de vraag zijn wat de aanvaller zelf graag wil en of de club vele miljoenen kan incasseren voor de zelf opgeleide aanvaller.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.