Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag geeft Van de Beek een nieuwe kans bij United’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Door de zomerse komst van Erik ten Hag bij Manchester United betekend dit een nieuwe kans voor Donny van de Beek. Hij wil de middenvelder graag een nieuwe kans geven. Hier maakt het medium The Telegraph melding van.

De Engelse kwaliteitskrant meldt dat Ten Hag zich heeft voorgenomen om Van de Beek een eerlijke kans te geven in het preseason, ondanks dat de Nederlander zich nog niet heeft laten zien bij The Red Devils. Sinds zijn overstap naar Manchester in 2020 speelde de middenvelder slechts vijftig wedstrijden, waarvan het overgrote gedeelte als invaller.

Mede om die reden werd Van de Beek in de afgelopen winterstop voor zes maanden verhuurd aan Everton. In de eerste duels namens The Toffees kreeg de oud-Ajacied meteen een basisplaats van Frank Lampard, maar een ziekte en daarna blessure gooide roet in het eten wat speeltijd betreft. De laatste keer dat hij bij de wedstrijdselectie van Everton zat was halverwege maart, sindsdien ziet hij in de ziekenboeg.

The Telegraph noemt het ‘een reddingsboei’ die Ten Hag aan Van de Beek uitgooit, omdat hij de middenvelder wil opnemen in de selectie van de voorbereiding. Dat er met Jesse Lingard, Juan Mata en Paul Pogba drie middenvelders een aflopend contract hebben bij Manchester United en vermoedelijk vertrekken, zal Van de Beek helpen in de strijd om speeltijd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *