Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Ousmane Dembele kan megadeal tekenen bij PSG’

Ousmane Dembele heeft de mogelijkheid om een megacontract te tekenen bij Paris Saint-Germain. Dit weet de Spaanse journalist Toni Juanmartí te melden. Hij zou in de Franse hoofdstad zeventien miljoen euro netto kunnen verdienen per jaar. Ook kan hij een fraaie tekenbonus tegemoet zien indien hij kiest voor PSG als nieuwe club.

Dembélé wil bij voorkeur echter bij FC Barcelona blijven. De aanvaller is nu in afwachting van het definitieve aanbod van de Catalanen. De clubleiding is momenteel aan het analyseren hoe ver het kan gaan om hem te behouden en zal daarna een laatste voorstel presenteren aan diens zaakwaarnemer.

Vermoedelijk zal binnen een drietal weken de toekomst van Dembélé duidelijk worden. De aanvaller werd eerder dit seizoen persona non grata door het afwijzen van het toen laatste aanbod, maar sindsdien is er toch weer schot gekomen in de kwestie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.