Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag wees Paris Saint-Germain af’

Erik ten Hag is na dit seizoen de nieuwe manager van Manchester United. Maar die club was niet de enige die in de race was voor de trainer van Ajax. Ten Hag had namelijk ook de optie om voor de Franse grootmacht Paris Saint-Germain te kiezen.

PSG heeft de Franse titel binnen weten te halen, maar dat lijkt niet voldoende om Mauricio Pochettino in zijn zetel te houden. Vooral de uitschakeling in de achtste finales van de Champions League lijken de Argentijn zwaar te worden aangerekend. Le Parisien maakte onlangs al melding van het aanstaande ontslag van de PSG-coach.

Tegenover Wettfreunde stelt transferexpert Gianluca Di Marzio dat PSG verschillende opties had voor volgend seizoen. Ten Hag was ook een serieuze optie, maar hij koos voor Manchester United. Een pikant detail: zijn concurrent voor de baan op Old Trafford was niemand minder dan Pochettino…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.