Voetbal4u.com

Engeland Cristiano Ronaldo richting Ten Hag: ‘Im not finished yet’

Manchester United won gisteren in eigen huis met 3-0 van Brentford. Superster Cristiano Ronaldo scoorde uit een penalty en lijkt nog niet toe aan een ander avontuur deze zomer.

Na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen maakte Ronaldo een ereronde om alle fans op Old Trafford te bedanken. Een camera volgde hem en Ronaldo gaf een krachtig signaal af. “Ik ben nog niet klaar”, lachte hij.

Een boodschap aan Erik ten Hag, die komend seizoen de scepter zwaait bij United. De huidige Ajax-trainer zal moeten renoveren in Engeland, al lijkt het erop dat Ronaldo zijn zinnen zet op een langer verblijf bij de grootmacht. De Portugees keerde in de zomer van 2021 terug bij United en tekende destijds voor twee seizoenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.