Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ-winger Jesper Karlsson staat voor toptransfer’

Jesper Karlsson is bij AZ uitgegroeid tot een dragende speler. Hij was dit seizoen al goed voor vijftien treffers en negen assists voor de Alkmaarders. En dit heeft natuurlijk de interesse aangewakkerd van andere clubs. Zo zou Napoli in de race om de handtekening van de Zweed.

meldt de Napolitaanse sportjournalist Gianmarco Giordano op Twitter. Napoli werd vorig jaar ook al eens aan Karlsson gelinkt, komende zomer zouden de blauwhemden écht willen doorpakken, ook omdat Lorenzo Insigne naar Toronto FC in de MLS gaat verkassen.

Volgens Giordano bedraagt het prijskaartje van Karlsson om en nabij de vijftien miljoen euro; in september 2020 betaalde AZ nog ‘slechts’ 2.6 miljoen euro aan IF Elfsborg voor hem, waardoor nu dus een enorme winst lonkt voor de Alkmaarders.

AZ kan bovendien vragen wat het wil, want Karlsson ligt nog tot maar liefst 2026 vast. Zelf lijkt de rechtspoot, tevens zevenvoudig international van Zweden, wel oren te hebben naar een vertrek uit de Nederlandse Eredivisie. Voor nu ligt de focus echter nog volledig op Ajax-thuis (morgenmiddag 14:30 uur in het AFAS Stadion).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.