Voetbal4u.com

‘Paul Pogba stapt transfervrij over naar Manchester City’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Paul Pogba loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract bij Manchester United. En volgens The Daily Mail staat de middenvelder nu voor een ongekende overstap naar stadsgenoot Manchester City.

De afgelopen maanden circuleerden clubs als Real Madrid, Paris Saint-Germain en Juventus als diens nieuwe club, maar het Britse medium heeft vernomen dat Manchester City de opties aan het bestuderen is.

City-manager Pep Guardiola wil graag een veelzijdige centrale middenvelder aan de selectie toevoegen. De Catalaan raakt aanvoerder Fernandinho kwijt en dus is er een lijstje samengesteld om die plek in te vullen. Pogba is dus één van de belangrijkste kandidaten voor die rol.

Pogba is bij United goed voor een weeksalaris van 290.000 pond. Naar verluidt zou de 29-jarige Fransman een overstap naar Manchester City niet bij voorbaat uitsluiten. De lijstaanvoerder van Engeland is als een van de weinige clubs in Europa in staat om aan zijn wensen te voldoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *