Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Serdar Gözübüyük bleef een uur binnen na Feyenoord – PSV’

De onvrede bij PSV is groot na het puntverlies van afgelopen weekend tegen Feyenoord. Een discutabele penalty in de blessuretijd betekende het einde van de titel aspiraties van de Eindhovenaren.

PSV sprak bij monde van technisch directeur John de Jong al zijn onvrede uit. De Eindhovenaren hadden na afloop graag een verklaring van scheidsrechter Serdar Gözübüyük gezien. De Jong meldde zich zelfs bij de kleedkamer van de leidsman, die daar echter meer dan een uur bleef zitten, meldt het Eindhovens Dagblad.

De interne onvrede bij PSV is er alleen maar groter op geworden. ‘Binnen PSV leeft een diepgewortelde frustratie over de manier waarop dit seizoen vanuit de KNVB een aantal dingen is aangepakt. De planning van de toppers en enkele arbitrale beslissingen zijn de Eindhovenaren bijvoorbeeld in het verkeerde keelgat geschoten’, schrijft het ED. PSV-Ajax werd in januari beslist door een bal die al dan niet over de zijlijn was geweest. Daarnaast werden de toppers tegen Feyenoord en Ajax in de eerste seizoenshelft – die met 0-4 en 5-0 verloren gingen – drie dagen na een Europa League-speelronde ingepland.

Na de late gelijkmaker in De Kuip van zondag lijkt PSV niets meer om voor te spelen te hebben in de laatste wedstrijden tegen NEC en PEC Zwolle. ‘Dat Ajax daarmee opzichtig is bevoordeeld, spreekt niemand bij PSV uit. In Eindhoven weet de leiding dat dan extern de Calimero-kaart wordt getrokken en wil men ook niet de indruk wekken overal excuses voor te zoeken. Trainer Roger Schmidt meent dit seizoen niettemin goede gronden te hebben om te klagen’, vervolgt het ED. ‘De relatie met de KNVB en het scheidsrechterskorps is daarbij danig bekoeld.’One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.