Voetbal4u.com

Engeland ‘Erik ten Hag zet in op Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt’

Erik ten Hag de nieuwe manager van Manchester United wil deze zomer Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt herenigen. Al wekenlang gonst het van de geruchten rond De Jong. Woensdagavond meldde Gerard Romero dat een overstap naar Manchester United voor 95% zeker lijkt, al werd dat een dag later genuanceerd door andere bronnen. Zeker lijkt wel dat de Oranje-international een serieuze optie is voor de Engelse grootmacht.

Via Twitch komt er nu meer nieuws naar buiten. Op het Twitch-kanaal van Romero stelt Oriol Domenech dat ook De Ligt een serieuze optie is voor Manchester United. Beide Nederlanders, dat bij Ajax en het Nederlands elftal succesvol samenwerkte, zouden in Engeland een hereniging tegemoet kunnen zien.

De Jong wil naar verluidt bij Barcelona blijven, maar de clubleiding zou hem willen verkopen vanwege financiële motieven. Daarom zou een overstap van de middenvelder nu aanstaande zijn. Naar verluidt is een overstap van De Ligt nog makkelijker te realiseren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *