Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV bezig met Argentijnse speler van Racing Club’

PSV wil deze zomer uitpakken met een ware stunttransfer. Ze zijn namelijk bezig met het binnen halen van Carlos Alcaraz van het Argentijnse Racing Club. Dit weet het Spaanse medium Marca te melden.

De negentienjarige Alcarez is omschreven als ‘nieuwe Lautaro Martínez’. Ook de Internazionale-spits kwam door via Racing Club, al speelt de tienersensatie vooral op het middenveld. De kans is groot dat ook hij op korte termijn naar Europa verhuist.

PSV wacht een serieuze concurrentiestrijd rond Alcarez. Ook vanuit Engeland (Arsenal, Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers), Spanje (Atlético Madrid en Sevilla) en Italië (AC Milan, Internazionale en Juventus) zou belangstelling zijn getoond voor de jonge middenvelder.

Alcarez staat bekend als een van de meest veelbelovende spelers van Latijns-Amerika. De veelzijdige middenvelder heeft een gelimiteerde transfersom van bijna 25 miljoen euro, maar zou goedkoper op te halen zijn. Wel lijkt PSV het recordbedrag te moeten verbreken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.