Voetbal4u.com

Nagelsmann blij met Mazraoui: ‘Zulke spelers hebben wij nodig’

Noussair Mazraoui speelt de komende seizoenen voor Bayern Munchen. Hij tekende een contract voor vier seizoenen en komt transfervrij over van Ajax. Zijn toekomstige trainer Julian Nagelsmann is blij met zijn komst. “Zulke spelers hebben we nodig.”

De trainer van Bayern München bevestigde dat de deal bijna rond is. “We zijn dicht bij een overeenkomst met Mazraoui, alleen de laatste details worden nog besproken. We zijn heel erg blij als we een speler van dat kaliber kunnen halen. Het is een hele goede speler. Tijdens ons gesprek zei hij al dat hij zich er enorm op verheugt en dat hij alleen voor Bayern wil spelen.”

In gesprek met Voetbal International bespreekt Mazraoui zijn bijzondere band met Bayern München. “Ik weet nog goed dat we begin oktober Bayern-uit speelden. We speelden een geweldige wedstrijd daar. En in de eerste helft ging ik mee naar voren en scoorde. Die goal is mijn mooiste moment in mijn carrière bij Ajax. Het was mijn doorbraak voor de grote wereld.”

Ondanks dat hij transfervrij vertrekt uit Amsterdam, geeft hij aan dat Ajax nog altijd zijn club is. “Ik heb alles hier meegemaakt, hoogtepunten en dieptepunten. Ik kwam als onbekende speler in het eerste elftal, heb naam gemaakt en ga weg als gewaardeerde speler. Het is jammer dat ik de club niet met een transferbedrag kan verlaten, maar de waarde zit wel in het voetbal dat ik hier heb laten zien. De klik met supporters voelde ik altijd, de waardering, daar ben ik ze dankbaar voor. Iedereen gunt me ook deze stap.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *