Voetbal4u.com

‘Mark van Bommel nadert akkoord met Royal Antwerp FC’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mark van Bommel nadert een akkoord met het Belgische Royal Antwerp FC. De gesprekken zijn namelijk in een vergevorderd stadium. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden.

Bij de club van technisch directeur Marc Overmars ligt een contract voor twee jaar klaar voor Van Bommel. Bij Antwerp moet de oefenmeester de opvolger worden van Brian Priske. Voor Van Bommel wordt Antwerp zijn derde klus als hoofdtrainer, nadat eerdere aanstellingen bij PSV en Wolfsburg geen grote successen werden.

De Telegraaf berichtte maandagavond al dat Overmars Van Bommel graag naar Antwerp wilde halen. “De oud-trainer van PSV en VfL Wolfsburg is al meerdere keren gesignaleerd in Antwerpen. Van Bommel was ook topkandidaat om trainer te worden van Racing Genk, maar zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar het avontuur bij Antwerp.” Daar voegde het medium aan toe: “Overmars is gecharmeerd van hem als trainer en met diens aanwezigheid weet Van Bommel dat hij de nodige rugdekking krijgt vanuit de directie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *