Voetbal4u.com

‘Twente gaat de strijd aan met PSV en Feyenoord’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

PSV en Feyenoord azen op de transfervrije Joshua Brenet maar zijn huidige club FC Twente hoopt hem ook te kunnen behouden. De vleugelverdediger heeft een aflopend contract bij de Tukkers en met een ultieme poging gaan ze hem proberen te verleiden.

Tegenover 1Twente laat Brenet weten rustig over zijn toekomst na te willen denken. “Ik was de afgelopen weken alleen maar met het voetbal bezig. Ik ga eerst van mijn vakantie genieten en daarna ga ik het mijn zaakwaarnemer bespreken. Ik moet er echt even de tijd voor nemen om een keuze te maken.”

De rechtsback is komende zomer transfervrij en zou zelfs al een contractvoorstel van Feyenoord hebben ontvangen. Naast de Rotterdammers lijkt ook PSV zich te willen melden voor Brenet, die eveneens in de belangstelling staat van diverse buitenlandse clubs. Toch houdt ook Jan Streuer, technisch directeur van Twente, nog hoop op het aanblijven van Brenet. “Hij heeft een goede aanbieding van ons ontvangen. De komende weken hopen we op meer duidelijkheid en anders moeten we kijken naar andere alternatieven.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *