Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax dreigt transfer van Owen Wijndal te verprutsen’

Het ziet ernaar uit dat Ajax naast Owen Wijndal gaat grijpen. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden. De Amsterdammers zouden nogal passief handelen en dat kom een mogelijke overgang niet ten goede.

“H2, Huntelaar en Hamstra, pakt niet alles goed aan”, concludeert Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Ze dreigen door een beetje te slapen naast Owen Wijndal te grijpen. Ajax geeft nog niet thuis, is nogal passief. Die jongen wil graag naar Ajax en heeft via zijn management kenbaar gemaakt hoe dat te realiseren is, maar ze spreken ook met grote buitenlandse clubs. Ik denk dat ze naast Wijndal gaan grijpen als ze zo doorgaan.”

Ajax kan Wijndal voor tien miljoen euro ophalen bij AZ. Verweij beaamt dat dit inderdaad voldoende is om de linksback op te halen, maar concludeert de clubwatcher: “Ik denk dat er intern bij Ajax wat speelt. Ze zullen niet helemaal overtuigd zijn, want het contact naar Wijndal zelf toe is nogal passief.”

Verweij stelt dat de andere geïnteresseerde clubs in ‘de grote competities’ spelen. Namen noemt hij niet, maar hij heeft wel vernomen dat Champions League-voetbal haalbaar is voor Wijndal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.