Voetbal4u.com

Engeland ‘Edson Alvarez staat voor transfer naar Manchester United’

Ajax-middenvelder Edson Alvarez staat voor een droomtransfer. De Engelse grootmacht Manchester United aast namelijk op zijn handtekening. Dit weet het medium The Athletic te melden.

United wil het middenveld versterken voor volgend seizoen. Frenkie de Jong staat hoog op het wensenlijstje, maar de middenvelder van FC Barcelona is ook peperduur. De komst van N’Golo Kanté (Chelsea) is bovendien lastig te realiseren. Álvarez is daarom een serieuze optie.

Ten Hag is zeer gecharmeerd van Álvarez, die afgelopen seizoen een cruciale rol vertolkte bij Ajax. De Mexicaan, die ook achterin uit de voeten kan, is naar verluidt voor ruim twintig miljoen euro op te halen uit Amsterdam. Zelf zou hij een Premier League-avontuur helemaal zien zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.