Voetbal4u.com

Robin van Persie tekent contract tot medio 2024

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Robin van Persie heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2024. Dit heeft de club bekend gemaakt via haar digitale kanalen. Hij krijgt de onder 16 onder zijn hoede en daarnaast blijft hij actief in zijn ondersteunende rol bij de hoofdmacht als veldtrainer.

“Het moge duidelijk zijn dat we als club ontzettend trots zijn dat Robin als trainer behouden blijft voor Feyenoord Academy”, reageert Rini Coolen, Head of Academy. “We kijken er dan ook erg naar uit dat hij ook de komende seizoenen zijn ervaringen uit zijn imposante profcarrière gaat overbrengen op onze Academy-spelers.”

Van Persie stelt dat hij in zijn debuutseizoen als jeugdtrainer veel geleerd heeft, maar ook veel plezier beleeft aan het trainersvak. “Het mooiste van het trainersvak is dat je spelers dingen ziet oppikken en daardoor iedere dag beter ziet worden. Ook volgend seizoen bestaat mijn trainingsgroep uit zeer talentvolle spelers en zal het weer een mooie uitdaging zijn om daarmee aan de slag te gaan.”

De 102-voudig international treedt in de voetsporen van zijn zoon Shaqueel van Persie, die onlangs ook zijn handtekening onder een contract bij Feyenoord zette. Voor de jonge Van Persie is het zijn eerste profcontract. Hij ligt vast tot medio 2025.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *