Voetbal4u.com

Engeland ‘Sergino Dest moet nieuwe back worden van Chelsea’

Chelsea wil deze zomer Sergino Dest verleiden tot een overstap. En volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo zou Barcelona willen meewerken aan een vertrek. De Catalanen hebben dringend behoefte aan geld en zien in de international van de Verenigde Staten een ideale optie. Met Dani Alves en Sergi Roberto heeft de Spaanse topclub al verschillende spelers in huis die op zijn positie kunnen spelen.

César Azpilicueta moet daarentegen van Chelsea naar FC Barcelona verhuizen. De Londenaren staan voor een grote metamorfose. Naast de Spanjaard dreigen ook Antonio Rüdiger, Andreas Christensen en Marcos Alonso afscheid te nemen van de Premier League-club. Dest (ex-Ajax) moet daarom de ploeg versterken.

Dest is niet de enige vleugelverdediger die Chelsea moet versterken. Ook Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain staat hoog op het wensenlijstje. In totaal zou Chelsea-manager Thomas Tuchel zo’n 250 miljoen euro mogen spenderen in de zomer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *