Voetbal4u.com

‘Arsenal plaatst bod van 52 miljoen op voormalig PSV-spits’

Arsenal heeft een bod gedaan op spits Gianluca Scamacca. Het zou gaan om een bedrag van maar liefst 52 miljoen euro. In het verleden speelde hij bij PSV maar wist daar nooit door te breken. Momenteel maakt hij furore in de Italiaanse Serie A bij Sassuolo.

The Gunners zijn druk op zoek naar een aanvalspartner/alternatief voor Eddie Nketiah. Alexandre Lacazette gaat de club verlaten, waardoor er een plekje vrij komt in de selectie van Mikel Arteta. Eerst leek Arsenal zijn pijlen gericht te hebben op Manchester City-spits Gabriel Jesus, maar nu komt Scamacca dus om de hoek kijken.

Het eerste bod van Arsenal, goed voor zo’n 42 miljoen euro, werd echter naar de prullenbak verwezen door Sassuolo. De club verlangt 52 miljoen euro voor de spits, die dit jaar nog een contract ondertekende dat hem tot 2026 aan de Serie A-vereniging verbond.

Het zal dus nog even onderhandelen worden voor de vertegenwoordigers van de Engelse topclub. Over de toekomst van Gakpo blijft het de afgelopen weken stil in de Engelse pers. De Nederlandse vleugelaanvaller is met PSV in gesprek over een contractverlenging. Mochten die gesprekken onvruchtbaar blijken, zwengelt de interesse mogelijk weer aan – ook in de wetenschap dat Gakpo ook als spits uit de voeten kan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *