Voetbal4u.com

Engeland ‘Manchester City vraagt 58 miljoen voor Nathan Aké’

Newcastle United wil zich deze zomer graag versterken met mandekker Nathan Aké. Hier maakt het Engelse medium The Sun melding van. Alleen zullen ze wel een forse transfersom voor hem moeten neertellen. Zijn werkgever Manchester City wil namelijk 58 miljoen euro voor hem hebben.

Newcastle zit al sinds januari achter de Nederlander aan. Manager Eddie Howe kent hem goed van hun gezamenlijke tijd bij The Cherries, maar of ze aan de vraagprijs willen voldoen is de vraag.

Aké moet bij City Rúben Dias, Aymeric Laporte en John Stones voor zich dulden in de pikorde. Met het oog op het WK zou de linksbenige verdediger voor een vertrek kunnen kiezen. Hoewel manager Pep Guardiola hem er graag bij heeft, zal hij een transfer niet tegen houden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *