Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vertrek Alfred Schreuder is geen verlies voor Brugge’

Alfred Schreuder werd afgelopen zomer kampioen met Club Brugge, Het betekende zijn eerste hoofdprijs als hoofdtrainer. Toch heeft hij in zijn korte tijd daar geen geweldige indruk achtergelaten, meent Guillaume Maebe, Chef Sport Online bij Het Nieuwsblad.

“Het is een beetje dubbel”, begon de hoofdredacteur in gesprek met Ajax Showtime. “Hij heeft Club Brugge kampioen gemaakt, maar het is niet zo dat er nu een grote groep mensen zegt: zijn vertrek is een waanzinnig verlies voor de club. Het gevoel dat het kaartenhuis richting volgend seizoen in elkaar zal storten, is er niet.”

“Daarmee wordt niet gezegd dat hij een trainer is”, voegde hij daaraan toe. “Verre van, maar hij heeft niet zo’n indruk achtergelaten dat hij de club naar hogere toppen heeft gebracht. Hij was eigenlijk een soort perfecte tussenpaus na het vertrek van Philippe Clement. Hij heeft ervoor gezorgd dat de motor bleef draaien, maar er is nooit echt goed voetbal gespeeld. Het aantal wedstrijden onder Schreuder waarin Club Brugge wist te overtuigen, is op één hand te tellen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.