Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alfred Schreuder wil Sebastien Haller niet laten vertrekken’

Alfred Schreuder de nieuwe trainer van Ajax wil spits Sebastien Haller deze zomer niet laten gaan. Hier maken verschillende Duitse bronnen melding van. Er is voldoende interesse voor de international van Ivoorkust en daarom word er in Amsterdam rekening gehouden met een vertrek.

Haller werd gelinkt aan Bayern München en Borussia Dortmund, waarbij vooral laatstgenoemde club concreet werd. ‘BVB’ ziet in hem een potentiële opvolger van de naar Manchester City vertrekkende doelpuntenmachine Erling Braut Haaland.

Ajax zou de onderhandelingen voorlopig echter hebben afgebroken. De Amsterdammers raken met Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch al twee belangrijke schakels kwijt, waar een aantal medespelers op de nominatielijst staan om te vertrekken. Schreuder zou daarom niet instemmen met een vertrek van Haller.

Naar verluidt heeft Schreuder de Ajax-leiding opdracht gegeven om Haller in Amsterdam te houden. Dat is opvallend. Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf liet onlangs nog weten dat de recordaankoop eventueel mag vertrekken, deels vanwege de mogelijkheden om Brian Brobbey permanent in huis te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.