Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oranje tegen Polen in sterkste opstelling’

Morgen staat het duel tussen Nederland en Polen op het programma. En de verwachting is dat bondscoach Louis van Gaal zal gaan aantreden met zijn sterkste elf. Memphis Depay draagt naar verluidt de aanvoerdersband.

De enige speler die ontbreekt, is Virgil van Dijk. De verdediger kreeg vanwege het lange seizoen van Liverpool vrij na het duel met de Belgen. Van Gaal gooide de selectie volledig om tegen Wales en startte met elf andere namen. Oranje leek in de blessuretijd tegen een gelijkspel aan te lopen, maar Wout Weghorst kopte vlak voor tijd nog de winnende treffer tegen de touwen.

Van Gaal wilde nog niet veel kwijt over de opstelling tegen Polen op de persconferentie van vrijdag, maar dat Memphis de aanvoerdersband draagt in plaats van de afwezige Van Dijk is wel al bekend. Verder houd de bondscoach zich stil over de mogelijke tactiek tegen Polen. “Het is ook het spel van de tactiek, als ik mijn opstelling verraad weet hij (de Poolse bondscoach, red.) al hoe ik ga spelen”, zei Van Gaal op het persmoment.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *