Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Riechedly Bazoer deze zomer niet naar Feyenoord’

Riechedly Bazoer zal zijn loopbaan na de zomer niet voortzetten bij Feyenoord. De gesprekken tussen hem en de Rotterdamse club zijn op niets uitgelopen.

Het contract van de zesvoudig international is op 30 juni 2022 ten einde, waardoor het hem vrijstaat een contract bij een andere club te tekenen. Feyenoord zou in januari al dicht bij de komst van Bazoer geweest zijn, maar wist toen geen overeenstemming met de Gelderse club te bereiken.

“Feyenoord is een mooie, grote club en in januari hebben ze een aanbieding gedaan, maar ik heb er nu niks van gehoord”, liet Bazoer onlangs optekenen door De Telegraaf. Daarnaast gaf hij aan twee andere aanbiedingen op zak te hebben van buitenlandse clubs. Feyenoord richt zich erop om Fredrik Aursnes en Jorrit Hendrix (gehuurd van Spartak Moskou) te behouden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.