Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cyriel Dessers vroeg een marktconform loon aan Feyenoord’

Cyriel Dessers heeft in de Belgische media gereageerd op het feit dat hij een te hoog salaris vroeg aan Feyenoord. De spits is het daar namelijk helemaal niet mee eens.

“Dat zijn geruchten die nergens op zijn gebaseerd. Ik vind het jammer dat het daarop wordt gespeeld, want ik denk niet dat het daarover gaat in dit verhaal”, aldus Dessers. “Ik vroeg een loon dat marktconform is.”

Dessers gaat verder: “Mensen weten dat niet, maar ik heb redelijk stevig ingeleverd om bij Feyenoord te kunnen komen. Voor mij is het financiële nooit prioritair geweest, maar ik kan natuurlijk niet jaren blijven inleveren.”

Volgens de spits liet Feyenoord op 31 augustus al weten dat 4 miljoen euro veel te veel was. “En dat is het nu nog steeds”, zo geeft hij aan. “Misschien verandert dat later in de zomer als ze enkele goeie spelers hebben verkocht. Maar op dit moment is het nog altijd te veel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.