Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van Gaal uitgesproken: ‘De Kuip is allemaal oude troep’

Bondscoach Louis van Gaal heeft na het duel met Polen van gisterenavond uitgehaald. Als het aan hem ligt worden er in het vervolg geen wedstrijden meer van het Nederlands elftal gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

“Alleen de ArenA heeft de faciliteiten die het Nederlands elftal tegemoet komen”, aldus Van Gaal. “De Kuip is allemaal oude troep. Het veld is het beste van Nederland, maar Feyenoord mag geen nieuw stadion bouwen en dan zeg ik dat we hier misschien niet meer moeten komen. Ik heb mijn voorkeur voor de ArenA.”

De bondscoach gaf meer uitleg waarom hij liever niet in De Kuip speelt. “De technische staf zit in een gym. Daar hebben ze een tafel neergezet en een koffiepot, dat is de ruimte voor de technische staf”, zo gaf hij aan. “Als ik in de rust een tactisch praatje houd, sta ik met mijn rug naar tien tot twaalf spelers. Dat kan niet. Dat is in de ArenA allemaal anders.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *