Voetbal4u.com

‘Riechedly Bazoer verruilt Vitesse voor Marseille’

Riechedly Bazoer staat voor een overstap naar de Franse Lique 1. Olympique Marseille wil de transfervrije speler graag contracteren. Dit jaar werd zijn naam in verband gebracht met Feyenoord en PSV, maar de voormalig Ajax-speler lijkt een andere keuze te maken. Volgens Romano voert Marseille al gesprekken met diens management.

Er ligt nog geen akkoord tussen de Fransen en Bazoer, maar er is wel een reële kans dat beide partijen het eens worden. Zijn transfervrije status maakt hem behoorlijk interessant voor de Ligue 1-club. Wel zouden ook nog andere namen worden doorgenomen.

Bazoer hield onlangs nog alle opties open. Met Feyenoord leek hij er echter niet uit te komen, waar PSV voor zover bekend niet doorpakt. Een buitenlands avontuur werd daarmee al steeds waarschijnlijker.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *