Voetbal4u.com

Feyenoord slaat slag en houdt toptalent binnen

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Thijs Kraaijeveld zal op korte termijn zijn eerste profcontract ondertekenen bij Feyenoord. Hiermee houdt de Stadionclub hem uit handen van diverse buitenlandse clubs.

Dat Kraaijeveld ingaat op het voorstel van Feyenoord, geeft aan dat hij vertrouwen heeft in de opleiding van de Rotterdamse club. De aanvallende middenvelder had namelijk ook zijn handtekening kunnen zetten bij diverse clubs uit het buitenland, die serieuze pogingen voor hem hebben gewaagd.

“Er was belangstelling van veel topclubs, maar Thijs heeft bewust gekozen voor het sportieve plan dat Feyenoord hem biedt. Hij heeft heel goed nagedacht over zijn keuze om te blijven. Uiteindelijk voelt hij zich hier gewoon erg goed en heeft hij vertrouwen dat er een goede route is uitgestippeld naar het eerste elftal”, zegt zijn zaakwaarnemer Juul Heldens van Forza Sports Group.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *