Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord hoort FIFA-uitspraak en pakt direct door voor Guus Til’

Nu de FIFA zich heeft uitgesproken over de transferstatus van spelers uit Rusland en de Oekraine wil Feyenoord gelijk werk maken van de komst van middenvelder Guus Til. Hij werd gehuurd van Spartak Moskou en is volgend seizoen niet gebonden aan zijn contractuele verplichtingen bij de Russische club.

Hij is dus vrij om een nieuwe club te zoeken en Feyenoord heeft hem meteen al een aanbieding gedaan, schrijft De Telegraaf. Til schermt echter ook met interesse van andere clubs en het is dus nog maar de vraag waar hij komend seizoen actief zal zijn.

Feyenoord kan komend seizoen sowieso nog beschikken over Jorrit Hendrix, die in januari voor anderhalf jaar werd gehuurd van datzelfde Spartak Moskou. Na de Russische inval in Oekraïne maakte Feyenoord al gebruik van de speciale transferregeling, door doelman Valentin Cojocaru over te nemen van SK Dnipro-1 uit Oekraïne. De Roemeen is inmiddels weer vertrokken en gaat bij OH Leuven in België aan de slag.One Comment

  1. Pingback: Voetbalnieuws Site: ‘Feyenoord hoort FIFA-uitspraak en pakt direct door voor Guus Til’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.