Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Leeds United geeft strijd om Noa Lang niet op’

Leeds United is nog altijd geinteresseerd in Club Brugge-aanvaller Noa Lang. AC Milan wil hem graag hebben maar de Engelsen hopen deze transfer te kunnen kapen.

Leeds toonde vorige zomer ook al belangstelling en ondanks een trainerswissel midden in het seizoen, zou Lang er dus nog steeds in beeld zijn. Coach Jesse Marsch ziet in hem naar verluidt een ideale vervanger voor Raphinha. De Braziliaan maakt deze zomer allicht een mooie transfer, onder meer Arsenal, Tottenham Hotspur en FC Barcelona strijden om zijn komst. Met het geld dat hij zal opbrengen, moet de komst van Lang ruimschoots bekostigd kunnen worden.

Bij Leeds zou Lang geen Europees voetbal spelen en wacht mogelijk een nieuwe degradatiestrijd. Het valt dus te betwijfelen of hij Elland Road als geschikte stap ziet. Langs de andere kant vormt het wel weer een opstapje naar de grootste clubs, zo blijkt nu ook weer bij Raphinha. Afwachten dus wat hij beslist als straks een concreet bod binnenkomt. Club ziet de toenemende interesse alvast graag gebeuren, het neemt de kansen op een hoge transfersom alleen maar toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.