Voetbal4u.com

‘Mees Hilgers niet te betalen voor Feyenoord’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Het ziet ernaar uit dat Mees Hilgers ook na de zomer nog bij FC Twente speelt. Feyenoord heeft een bod op hem gedaan maar dit was in de Tukkers zeer pover te noemen. Ze willen hem niet voor een ‘fooi’ laten gaan.

Een eerste bieding van de Rotterdammers werd afgewezen, waarbij technisch directeur Jan Streuer de verwachting uitsprak dat Feyenoord niet nog een nieuwe poging gaat ondernemen. Naar verluidt wil Twente zes miljoen euro zien voor Hilgers.

Hilgers laat tegenover TC/Tubantia weten dat hij op de hoogte is van de interesse, maar zegt ook prima op zijn plek te zitten in Enschede. “We gaan wel zien wat er komt, of niet komt. Ik speel bij Twente, ik ben hier hartstikke tevreden, voel me goed en de kans is heel groot dat ik dit seizoen ga spelen. Voor mij is er helemaal geen reden om een keus te maken of ik weg wil. Ik denk dat nog een jaar Twente zelfs heel goed zou zijn voor mijn ontwikkeling.” Hilgers zegt dan ook niet te azen op een transfer. “Nog een jaar Twente is zeker geen straf. Wij doen ook mee in de top.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *