Voetbal4u.com

Eredivisie Alfred Schreuder: ‘Ajax gaat geen nieuwe doelman aantrekken’

Ajax zal geen nieuwe doelman gaan aantrekken. Dit zei trainer Alfred Schreuder gisteren tegenover de camera’s van ESPN. De Amsterdammers hebben met Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter drie keepers in de selectie. Wie er eerste doelman zal worden is nog niet bekend.

Ondanks het vertrek van André Onana is er geen discussie op gang gekomen binnen de club om een nieuwe doelman te halen. Volgens Schreuder is dat helemaal niet ter sprake gekomen. “We gaan hiermee aan de gang. Het is niet zo dat wij intern over een nieuwe keeper hebben gesproken.”

De oefenmeester wilde nog niet zeggen wie komend seizoen de eerste doelman wordt en wat hem betreft ligt de strijd nog open. “We gaan het gewoon bekijken. We hebben drie hele goede keepers. Vooral Remko heeft het vorig jaar uitstekend gedaan, Maarten kennen we allemaal en Jay is natuurlijk ook een prima keeper.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.