Voetbal4u.com

Riechedly Bazoer duikt op bij FC Utrecht

Riechedly Bazoer is na zijn vertrek bij Vitesse een transfervrije speler. En gisteren was het verrassend te noemen dat de middenvelder verscheen op het trainingsveld van zijn oude club FC Utrecht.

De club uit de Domstad heeft ingestemd dat Bazoer zijn conditie op pijl houdt bij de belofteploeg van de club. De 25-jarige verdedigende middenvelder speelde een halfjaar bij Utrecht als huurling van Wolfsburg. Na die periode vertrok Bazoer naar Vitesse, waar hij drie seizoenen voorspeelde.

Na zijn tweede sterke seizoen achter elkaar leek er een mooie transfer in het vat te zitten voor Bazoer. In de winterstop meldde Feyenoord zich al voor de oud-speler van onder andere Ajax, FC Porto en Wolfsburg. Daarnaast zou ook PSV interesse hebben in Bazoer, maar daar lijkt geen sprake meer van.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *