Voetbal4u.com

Eredivisie Arne Slot neemt deelt taken over van Frank Arnesen

Nu Frank Arnesen zijn taken als technisch directeur voorlopig heeft neergelegd zal trainer Arne Slot een deel van zijn taken gaan overnemen. Het is niet de eerste keer dat Slot zich actief gaat bezighouden met het technisch beleid, want voor zijn komst en in de afgelopen weken deed hij dat ook al.

“Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken”, reageert de coach in De Telegraaf over het overnemen van de taken van Arnesen, wiens bacterie in zijn knie voor de grote problemen en afwezigheid zorgt.

“Maar niet zoveel als vorig jaar”, vervolgt Slot in de ochtendkrant over het vervullen van technische taken. “Toen was ik, voordat ik naar Feyenoord kwam, een half jaar vrij en eigenlijk gewoon scout voor de periode dat ik in De Kuip aan de slag zou gaan. Zoveel tijd kan ik er nu niet in steken. Maar we kijken natuurlijk met elkaar naar versterkingen.”

Slot krijgt een belangrijkste stem in de aankopen, te meer omdat hij spelers wil die passen bij zijn manier van voetballen passen. ‘In het afgelopen jaar is hij in zijn spelersgroep ook opgezadeld met spelers die geen enkele meerwaarde hadden of met hun mentaliteit (de Afrikaan Baldé) niet pasten bij de huidige groep’, weet het dagblad over Slot. Ook Robert Te Kloese neemt een belangrijk deel van de taken van Arnesen over de komende tijd.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.