Voetbal4u.com

‘Feyenoord blijft strijden om handtekening van Wilfried Gnonto’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord geeft de strijd om de Italiaanse aanvaller Wilfried Gnonto niet op. Zijn club FC Zurich wil dubbele cijfers zijn voor haar pareltje en daarom zal het een lastig verhaal worden. Dit weet het medium 1908 te melden.

‘Nog altijd geen gelopen race, lastig is het wel’, staat te lezen in de tweet over de update over Gnonto. FC Zürich zou een bedrag rond de tien (!) miljoen euro willen hebben, waar Feyenoord zo’n vier miljoen euro zou hebben geboden.

Hoewel Gnonto ook in de belangstelling staat van diverse grote clubs, waaronder SC Freiburg, Napoli en eerder ook PSV, zou de aanvaller zelf overtuigd zijn van het project bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden zelfs al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de voorhoedespeler, al is dat niets waard als ze er uiteindelijk niet uitkomen met zijn werkgever FC Zürich.

Bij Voetbal International werd de overgang van Gnonto ook besproken. Journalist Süleyman Öztürk is onder de indruk. “Snelheid, tweebenigheid. Tactische intelligentie, kopsterk”, looft de journalist de aanvaller van FC Zürich. Hijzelf vergelijkt zich met Raheem Sterling, maar Öztürk noemt hem een combinatie tussen Franck Ribéry en Sadio Mané. “Hij is klein, 1.70 meter, maar kan beter koppen dan Erling Haaland.” De journalist ziet in hem de ideale opvolger van Luis Sinisterra, al kan hij ook als spits en op links uit de voeten. Wel merkt Öztürk op dat Gnonto geen basisspeler was bij FC Zürich, maar ‘slechts’ een supersub.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *