Voetbal4u.com

‘United doet eerste bod van 43 miljoen op Lisandro Martinez’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Manchester United wil zich deze zomer dolgraag versterken met Ajax-speler Lisandro Martinez. En volgens het medium Manchester Evening News zouden ze een eerste bod voor hem hebben neergelegd bij Ajax van 43 miljoen euro.

Ze willen nu snel handelen, gezien Arsenal ook serieus werk wil maken van de komst van de Argentijn. Erik ten Hag heeft de komst van de verdediger als topprioriteit aangestipt. Volgens het Engels medium wil United daarom nu ook doorpakken, ook gezien de interesse van Arsenal. De Londenaren zouden zelfs al tot driemaal toe een bod hebben gedaan op de Argentijn, maar kregen tot nu toe nul op het rekest vanuit Amsterdam.

De Engelse grootmacht manifesteert zich nadrukkelijk op de transfermarkt de laatste weken en heeft met Tyrell Malacia al zo goed als zeker de eerste nieuwe aankoop binnen. De verdediger komt voor 17 miljoen euro over van Feyenoord. Ook wordt er binnenkort een akkoord verwacht met FC Barcelona over de komst van middenvelder Frenkie de Jong. Ook Lisandro Martínez kan nu aan het rijtje worden toegevoegd van potentiële versterkingen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *