Voetbal4u.com

‘Feyenoord grijpt terug en gaat voor wintertarget’

Feyenoord wil toch weer een poging gaan wagen om Riecheldy Bazoer naar Rotterdam te halen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

In de winter probeerde ze hem ook al binnen te halen maar zonder succes. Destijds kaapte PSV Joey Veerman voor de neus van de Rotterdammers weg en gold de destijds middenvelder van Vitesse als belangrijkste kandidaat.

Het lukte Feyenoord echter niet om een overeenkomst te bereiken met Vitesse over de transfersom. De afgelopen maanden werd Bazoer met een rits clubs in verband gebracht, vooral in het buitenland. De middenvelder annex verdediger maakte echter nog geen definitive keuze.

Bazoer houdt op dit moment zijn conditie op pijl bij Jong FC Utrecht. De oud-speler van onder meer Ajax en PSV hoeft daarvoor niet lang te reizen voor de contractonderhandelingen in Rotterdam-Zuid. Deze zouden op korte termijn al gaan beginnen, aangezien Slot een voorkeur heeft voor Nederlandse spelers én nog zeven (!) aanwinsten wil verwelkomen de komende weken.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *