Voetbal4u.com

‘Vitesse meldt zich bij PSV voor middenvelder’

Vitesse heeft zich bij PSV gemeld voor middenvelder Richy Ledezma. De Arnhemmers willen hem voor een seizoen huren van de Eindhovenaren.

De Amerikaan mag, mits een club met een goed plan komt voor hem, tijdelijk vertrekken bij PSV. De concurrentie op zijn plek is na de komst van Xavi Simons én Guus Til immers nog moordender geworden. Omdat de clubleiding nog veel vertrouwen heeft in Ledezma, zal een verhuur sowieso zonder optie tot koop plaatsvinden.

De Gelderlander schrijft vanmiddag: “Niet alleen Vitesse is in de markt voor Ledezma (21). Er is ook interesse uit Duitsland en van andere Nederlandse clubs, zo meldt het management van de Amerikaan. Maar de Arnhemse club is de voornaamste kandidaat voor een huurperiode.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *