Voetbal4u.com

Eredivisie 28-jarige Oranje international laat zich uit over Feyenoord-rentree

Jean-Paul Boetius houdt momenteel zijn conditie op peil bij Feyenoord. De middenvelder en Oranje-international is momenteel clubloos nadat zijn contract afliep bij FSV Mainz.

Tegenover RTV Rijnmond reageert hij op de optie van een permanente rentree: “Of ik er überhaupt niet voor open sta? Dat weet ik niet. Er spelen veel dingen voorafgaand aan een dergelijke beslissing.”

De middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, benadrukt dat dit geen concreet item is. “Het is nu echt conditie op peil houden voor mij. Zodra er echt wat gaat spelen vanuit Feyenoord, dan gaat er misschien een ander gevoel spelen. Dat is dus nu niet aan de orde.”

Zelf heeft Boëtius nog geen beslissing gemaakt. “Ik sta best open, qua type competitie, waar ik nu verder wil in mijn carrière. Een droom van menig speler is de Premier League en of dat gaat gebeuren zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.