Voetbal4u.com

MEGAKAAP! ‘Frenkie de Jong niet naar United maar naar Bayern Munchen’

Al maandenlang is er sprake van een transfer van Frenkie de Jong van Barcelona naar Manchester United. Maar of die er gaat komen is nog uiterst onzeker. Er is namelijk een andere belangrijke speler bijgekomen. En dat is de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Hier maakt het medium SPORT melding van.

Het medium meldt dat Bayern München er ook goed opstaat bij de Nederlandse dribbelaar. ‘De speelstijl, de afstand tot Nederland, de competitie en de aspiraties in de Champions League zijn voor De Jong aspecten waardoor hij een vertrek bij Barcelona zou overwegen’, schrijft Sport. ‘Ook de toekomstige aanwezigheid van Matthijs de Ligt is een voordeel.’

Mocht Bayern zich daadwerkelijk gaan melden voor De Jong, dan komen ze wéér in contact met Barcelona. De clubs onderhandelden de afgelopen weken over Robert Lewandowski, die de overstap zal maken naar Catalonië. Volgens Bayern is het handelen van Barça echter ‘niet correct’ geweest.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *