Voetbal4u.com

BREKEND: ‘Matthijs de Ligt vandaag gekeurd door Bayern Munchen’

Matthijs de Ligt heeft zijn droomtransfer zo goed als zeker te pakken. De mandekker zal vandaag worden gekeurd door de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van.

De afgelopen weken bewoog De Ligt al nadrukkelijk in de richting van Bayern. De voormalig Ajax-sterkhouder sprak een voorkeur uit voor de Duitse topclub, dat hij volgens verschillende media zelfs als enige optie zag voor komend seizoen. In rap tempo lukte het de Juventus-verdediger dan ook om tot een persoonlijk akkoord te komen.

In de loop van zondag was het nog wel de vraag of Bayern en Juventus het eens konden worden. Komende week leek bepalend te worden, maar zondagavond kwam het nieuws naar buiten dat de clubs nu al overeenstemming hebben bereikt. De transfersom bedraagt tachtig miljoen euro, waarvan tien miljoen aan bonussen.

Di Marzio claimt dat De Ligt maandag van Turijn naar München vliegt voor de medische keuring. Mochten de keuring en het papierwerk geen obstakels opleveren, dan mag de Nederlander zich speler van Bayern noemen. Eerder deze zomer trok die club al twee Ajax-spelers aan: Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *