Voetbal4u.com

AKKOORD: ‘Nicolas Tagliafico voor drie jaar naar de Lique 1’

Nicolas Tagliafico gaat Ajax verlaten. Volgens het Franse medium L’Equipe tekent de Argentijnse vleugelback voor drie seizoenen bij Olympique Lyon.

De zoektocht van Lyon zit erop, klinkt het: Tagliafico wordt de nieuwe linksback van Les Gones. De 24-jarige Argentijn wachtte lang met een beslissing, maar heeft naar verluidt zijn jawoord gegeven aan de Franse club van trainer Peter Bosz. Ajax houdt vier miljoen euro over aan zijn vertrek.

In Lyon ligt een driejarig contract klaar voor Tagliafico. Hij vervangt Léo Dubois, die voor drie miljoen euro naar Galatasaray gaat. Voor beide transfers geldt dat alleen de laatste details nog geregeld moeten worden.

Tagliafico zette aanvankelijk in op een Premier League-transfer, maar Lyon wilde doorpakken en hoofdscout Bruno Cheyrou meldde zich vorige week vrijdag bij het oefenduel van Ajax met KAS Eupen om in te praten op de entourage van Tagliafico. Ajax haalde met Owen Wijndal al een nieuwe linksback naar Amsterdam.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *